Fluedækkener

Et fluedækken er et populært valg om sommeren, når din hest skal beskyttes mod fluer og andre insekter. Er du på udkig efter et fluedækken på tilbud, har forhandlerne herunder gode og billige fluedækkener fra flere kendte brands.

horseware-logo
bucas-logo
back-on-track-logo
weatherbeeta-logo
catago-logo

Hvilke fluedækkener kan du købe?

Fluedækken med striber

Skal din hest have et godt fluedækken, der både er effektivt og ser rigtig godt ud, er et zebradækken et oplagt valg. Dækkenets flotte mønster gør livet surt for fluerne, men væsentligt bedre for din hest. Derfor er det også et populært valg, når der skal bruges et godt dækken til sommer.

Fluedækken med hals

Et fluedækken med hals kan være en god idé, når din hest skal have ekstra beskyttelse mod fluer og insekter. I modsætning til almindelige halsdækkener vil et fluedækken med hals være mere åndbart og samtidig holde fluerne mere væk fra din hest.

Ride-fluedækken

Et ride-fluedækken er et godt valg, når du skal bruge et dækken, der beskytter din hest mod fluer under jeres ridning. I modsætning til et almindeligt ridedækken er et ride-fluedækken perfekt, når du og din hest skal være aktive sammen om sommeren, hvor fluer og insekter i høj grad kan ødelægge hyggen. 

Fluedækken på tilbud

Det er skønt at finde et godt fluedækken på tilbud – og det kan du med hjælp fra forhandlerne på denne side. Forhandlerne, der er fremhævet, har nemlig mange forskellige fluedækkener på tilbud samt andre dækkener til heste, der også er gode om sommeren, f.eks. klassiske insektdækkener. Og du kan vælge mellem dækkener fra flere kendte brands.

Køb fluedækkener fra populære mærker

Fluedækken fra Horseware

Et Horseware-fluedækken passer perfekt til dig, der ønsker høj kvalitet og effektiv beskyttelse mod fluer og andre insekter. Dækkener fra Horseware er fremstillet i lækker kvalitet, har flotte designs og kan købes til gode priser.

Fluedækken fra Bucas

Et fluedækken fra Bucas er et rigtig godt valg, hvis du vil have et flot dækken til din hest, der naturligvis giver effektiv beskyttelse mod fluer og andre insekter. Bucas’ dækkener er lavet i rigtig høj kvalitet og er godt valg til alle heste.

Fluedækken fra Rambo

Når du køber et Rambo-fluedækken, får din hest god beskyttelse mod fluer og andre insekter, samtidig med at hesten kan ånde igennem dækkenet. Rambo-fluedækkener er lavet af gode materialer, findes i flere størrelser og har flotte designs, der gør dem til et godt køb.

Fluedækken fra Catago

Catago-fluedækkener passer rigtig god til dig, hvis du er på jagt efter et dækken i høj kvalitet, der giver effektiv beskyttelse mod fluer og insekter. Fluedækkener fra Catago har desuden flotte designs og kan købes til gode priser hos flere forskellige forhandlere her på siden.