Insektdækken

Et insektdækken er perfekt, når din hest skal beskyttes mod fluer og andre irriterende insekter. Et godt insektdækken dækker nemlig områder på hesten, hvor insekterne typisk bider. Vil du gerne købe et godt insektdækken til din hest, har forhandlerne her under gode tilbud på insektdækkener.

Populære forhandlere med tilbud på insektdækkener

helles-rideudstyr-logo-300x150

Helles Rideudstyr

Hos Helles Rideudstyr finder du mange effektive insektdækkener.

horsepartner-logo

Horsepartner

Hos Horsepartner finder du et godt udvalg af billige insektdækkener.

riders-deluxe-logo-450x225

Riders Deluxe

Riders Deluxe har gode tilbud på insektdækkener fra kendte brands.

horseware-logo
bucas-logo
back-on-track-logo
weatherbeeta-logo
catago-logo

Find et godt insektdækken på tilbud og gør et kup

Hvad er et insektdækken?

Sommeren er lig med  insekter, der kan gøre livet irriterende for din hest. For at undgå, at din hest irriteres af fluer og andre insekter og dermed også undgår smertefulde insektbid, der i værste tilfælde kan skabe infektioner, kan du beskytte din hest mod insekterne med et godt insektdækken. Almindelige dækkener til heste holder typisk på varmen. Men et insektdækken er derimod meget åndbart og reflekterer varmen fra solen, så hesten ikke overopheder, når den bærer sit insektdækken. Dækkenet er derfor behageligt at have på, og sørger samtidig for, at din hest ikke overfaldes af fluer og andre insekter. Dækkenet beskytter nemlig de områder på hestens krop, hvor insekterne typisk bider.

Hvordan vælger du et godt insektdækken?

Du kan vælge mellem flere forskellige typer af insektdækkener til heste. Derfor skal du også tænke over, hvilket behov du og din hest har, så du vælger det helt rette insektdækken.

Et insektdækken med hals giver ekstra beskyttelse på kroppen, hvilket kan være skønt, når heste står på folden om sommeren. Du kan også købe et godt ride-insektdækken, så I kan få fred og ro på jeres ture i skoven, eller når I rider på bane.

Derudover bør du også tænke over, hvilke materialer dit insektdækken er lavet i, om pasformen kan justeres i forhold til din hest, samt om du ønsker et godt insektdækken til din hest med smarte egenskaber, som UV-beskyttelse eller insektdræbende imprægnering.

Find gode insektdækken-tilbud

Et godt insektdækken kommer til at give din hest rigtig god beskyttelse mod de irriterende insekter, der driller hver eneste sommer. 

Ønsker du at købe et godt insektdækken til din hest, kan det lade sig gøre hele året rundt. Du skal blot besøge de forhandlere, som du ser her på siden. De har ofte udsalg og gode tilbud på insektdækkener.

Hos dem kan du nemt købe et godt og billigt insektdækken til din hest, uanset om det er en islænder, en oldenborger eller en helt tredje race. Og blot fordi du køber et billigt insektdækken, er det ikke lig med ringere kvalitet.

Tilbud på insektdækkener fra populære mærker

Når du finder et godt insektdækken-tilbud, er det bare med at slå til. Køber du et insektdækken fra et af de brands, som vi reklamerer med her på siden, f.eks. Catago, Bucas, Rambo og Horseware, er du 100 % sikker på, at kvaliteten er i top. Det gælder både i forhold til materialernes holdbarhed, dækkenets åndbarhed og beskyttelsesevnen imod insekterne. Er du på udkig efter et godt islænderdækken, der beskytter mod fluer og insekter, vil et eksemdækken til islændere, f.eks. fra Karlslund, være ideelt.

Holder du øje med forhandlernes tilbud, kan du finde tilbud på insektdækkener, der kan bruges på rideture i skoven eller på folden. Uanset hvilke ønsker du har, og hvilke behov din hest har, er der mange penge at spare, når du køber et insektdækken på tilbud.

Hvilke typer af insektdækkener kan du købe?

Zebradækken

Skal din hest have god beskyttelse mod insekter og samtidig se godt ud, er et zebradækken et rigtig godt valg. Zebradækkener er meget populære, da de netop er effektive mod insekter og har et flot design. Derfor vil du ofte kunne finde gode zebra- og insektdækken-tilbud hos de mest populære webshops. 

Zebra-ridedækken

Til rideturen er der helt klart en fordel, hvis hesten føler sig tilpas og er i fred for insekter. Her er et zebra-ridedækken et rigtig godt køb. Med et zebra-ridedækken får du en god kombination af både et zebradækken og et ridedækken

Fluedækken

Skal din hest have et godt dækken til sommeren, kan du overveje at købe et fluedækken fra ét af de kendte brands. Fluedækkener er smarte og praktiske, da de beskytter bedre mod fluer og andre insekter. Du kan også købe et ride-fluedækken, som er ideelt til rideturen om sommeren.

Insektdækken med hals

Et insektdækken med hals er et rigtig godt valg, hvis du skal have et insektdækken i god kvalitet, der giver din hest bedre beskyttelse omkring halsen end almindelige dækkener. Som alternativ kan du købe et almindeligt dækken med hals, men du bør helt sikkert gå efter at finde et godt insektdækken-tilbud hos forhandlerne på siden, da det er det optimale valg mod insekter.

Køb insektdækkener fra populære brands

Insektdækken fra Rambo

Et insektdækken fra Rambo er et rigtig godt valg, hvis du vil have et flot dækken til din hest, der både er effektivt mod fluer og insekter, men også er holdbart. Rambo-insektdækkener er lavet i den bedste kvalitet, så du kan være sikker på, at du får masser af værdi for pengene.

Insektdækken fra Bucas

Finder du et godt tilbud på insektdækkener fra Bucas, er det bare med at slå til. Bucas-insektdækkener er nemlig fremstillet i høj kvalitet og flotte designs. Derfor er du sikker på, at kvaliteten er god, og at pasformen og materialerne er helt i top.

Insektdækken fra Amigo

Et køb af et insektdækken fra Amigo er ét du ikke vil fortryde. Det er nemlig et godt valg, hvis du vil have et flot og godt dækken, der beskytter din hest mod fluer og andre insekter. 

Amigo-insektdækkener er kendetegnet ved høj kvalitet uanset model. Så du får altså et rigtig godt dækken, hvor der er gjort meget ud af detaljerne og valget af materialer.

Insektdækken fra Horseware

Et insektdækken fra Horseware er et rigtig godt valg, hvis du vil have et moderne dækken til din hest. Horseware-insektdækkener er karakteriseret ved at være lavet i høj kvalitet og har flotte designs. Derfor er det også et populært valg – så hold øje med gode tilbud på insektdækkener hos vores viste forhandlere. 

Insektdækken fra Weatherbeeta

Find nye tilbud på insektdækkener fra Weatherbeeta hos forhandlerne her på siden. Weatherbeeta er et valg, der sikrer dig et flot og effektivt dækken, som passer perfekt til din hest. Det er derfor et rigtig godt køb, hvis du ønsker høj kvalitet – noget som Weatherbeeta-insektdækkener er kendt for.

Insektdækken fra Catago

Kigger du hos de viste forhandlere her på siden, kan du finde tilbud på insektdækkener fra Catago. Disse dækkener er et rigtig godt valg, hvis du vil sikre din hest god komfort og beskyttelse mod fluer og insekter. Catago-dækkener er produceret i den bedste kvalitet, og derfor får du et godt og holdbart dækken til din hest.