Stævnedækkener

Et stævnedækken er et must, når du og din hest skal til stævne. Med et flot stævnedækken tager du din konkurrenceridning til et nyt niveau, da din hest vil se fantastisk ud, men også holdes varm og tør inden den skal præstere. Hos forhandlerne herunder kan du finde gode dækkener til stævner og konkurrencer.

horseware-logo
bucas-logo
back-on-track-logo
weatherbeeta-logo
catago-logo

Hvilke slags stævnedækkener kan du købe?

Stævnedækken med fleece

Et stævnedækken med fleece er godt, når din hest skal holdes varm og tør inden konkurrence.

I forhold til et almindeligt fleecedækken kan du være sikker på, at designet er helt i top, så din hest stråler under stævnet. Derfor er stævnedækken med fleece et super valg til stævner og konkurrencer, men også til transport så din hest holder sig varm under kørsel til og fra konkurrence.

Stævnedækken med hals

Stævnedækkener med hals er gode, hvis du ønsker at give din hest yderligere beskyttelse og varme til jeres stævner. Et dækken med hals til brug ved stævner er et godt alternativ til almindelige dækkener med hals, da du kan være helt sikker på, at designet er i top.

Stævnedækken med softshell

Skal din hest have et dækken til stævnet i rigtig lækker kvalitet, er et stævnedækken med softshell et godt køb. Softshell-stævnedækkener holder ekstra godt på varmen, samtidig med at din hest holdes tør. 

Stævnedækken på tilbud

Dækkener til stævne og konkurrence er ofte rigtig flotte, fordi der er gjort lidt ekstra ud af designet – de er trods alt til brug ved stævner og konkurrencer. Derfor kan du gøre et godt køb og få stor værdi for pengene, hvis du finder et godt tilbud på dækkener til stævner hos forhandlerne her på siden. 

Køb stævnedækkener fra kendte brands

Stævnedækken fra Kentucky

Et stævnedækken fra Kentucky er et rigtig godt køb, når du og din hest skal til stævne eller konkurrence. Kentucky-stævnedækkener er i moderne designs og lækker kvalitet, så din hest ser fremragende ud før og efter ridning. Og samtidig holder et stævnedækken fra Kentucky naturligvis også din hest varm og tør.

Stævnedækken fra Horseware

Et stævnedækken fra Horseware er et godt valg, hvis du ønsker det bedste af det bedste inden for dækkener til stævner og konkurrencer. Horseware-dækkener er fremstillet i rigtig god kvalitet og moderne designs, der gør, at din hest holdes varm og tør inden den skal præstere. Og så ser den også helt fantastisk ud, mens den venter.

Stævnedækken fra Eskadron

Har du brug for et rigtig godt dækken til din hest til brug ved et stævne, er et stævnedækken fra Eskadron perfekt. Vælger du et Eskadron-stævnedækken, får du et super dækken til dine stævner og konkurrencer.