Sveddækken & Coolerdækken

Et sveddækken eller coolerdækken er perfekt under transport og efter træning eller vask, da det transporterer hestens sved væk og holder på varmen, så din hest ikke bliver kold.  Er du på udkig efter et nyt sveddækken eller coolerdækken til din hest, har forhandlerne herunder mange gode tilbud.

horseware-logo
bucas-logo
back-on-track-logo
weatherbeeta-logo
catago-logo

Hvilke typer af sved- og coolerdækkener kan du købe?

Sveddækken

Skal din hest have et godt og billigt dækken, der kan transportere sved og vand væk, er et sveddækken et populært valg. De er både praktiske og effektive, og samtidig beskytter de din hest. Som alternativ kan du også overveje fleecedækkener og ulddækkener.

Coolerdækken

Et coolerdækken er et nyere alternativ til sveddækkener, da det bl.a. kan bruges året rundt. Det skyldes bl.a., at materialet i dækkenet er tyndere og derfor bedre at bruge om sommeren, f.eks. som alternativ til et sommerdækken.

Sved- eller coolerdækken med hals

Din hest kan få yderligere beskyttelse og effekt fra dit dækkens egenskaber med et sved- eller coolerdækken med hals. Køber du et godt coolerdækken med hals, får din hest desuden yderligere beskyttelse uanset behov.

Sveddækken til pony og islænder

Har du en pony eller islænder, er et sveddækken altid et godt køb. Forhandlerne her på siden har flere gode tilbud, der gør det nemt for dig at finde og købe et godt sveddækken til en islænder eller pony.

Køb dækkener fra populære brands

Coolerdækken fra Rider by Horse

Et coolerdækken fra Rider by Horse er et godt og populært valg. Ønsker du et flot dækken til din hest, er et RBH-coolerdækken uden tvivl pengene værd, da det er produceret i høj kvalitet og i flotte designs.

Coolerdækken fra Catago

Et coolerdækken fra Catago er et rigtig godt valg, når din hest skal have et dækken, der effektivt transporterer sved og vand væk fra kroppen. Køber du et Catago-dækken, kan du desuden være sikker på, at det er af den bedste kvalitet, så det nye dækken holder sig flot og stærkt længe.

Sveddækken fra Rambo

Et cooler- eller sveddækken fra Rambo er populært, når man som hesteejer skal bruge et godt dækken til din hest. Rambo-sveddækkener er fremstillet i flotte design og god kvalitet, så du og din hest får glæde af dækkenet i lang tid.

Sveddækken fra Back on Track

Et cooler-eller sveddækken fra Back on Track giver dig god værdi for pengene. Det er et rigtig godt køb, hvis du ønsker et pænt dækken til din hest, som transporterer sveden væk og holder hesten varm og tør. Back on Track-sveddækkener er desuden altid i god kvalitet.