Vinterdækken & Termodækken

Når der er sne, frost og kulde om vinteren, er et vinterdækken eller termodækken perfekt til din hest. Det holder den nemlig varm og tør på folden og i stalden. Der findes flere slags vinterdækkener med hver deres smarte egenskaber og fordele. Klik på knappen herunder for at se gode tilbud på vinterdækkener.

horseware-logo
bucas-logo
back-on-track-logo
weatherbeeta-logo
catago-logo

Vinterdækkener og termodækkener er gode køb

Hvad er et vinterdækken?

Et vinterdækken er, som navnet antyder det, et dækken til din hest, der bruges om vinteren. Men det kan naturligvis også bruges på andre tider af året, når vejret er koldt og udfordrende for din hest at opholde sig i (f.eks. som alternativ til et overgangsdækken). 

Formålet med vinterdækkener er, at hesten skal have yderligere beskyttelse, så den har det godt og komfortabelt i koldt vejr – hvilket typisk er situationen om vinteren. Et klassisk vinterdækken scorer derfor højere i forhold til vind- og vandtæthed samt åndbarhed end mange andre almindelige dækkener. 

Der er ingen tvivl om, at din hest får brug for et godt vinterdækken. Så kig nærmere på de mange tilbud på vinterdækkener og termodækkener, som forhandlerne her på siden har. Du kan især gøre et godt kup uden for sæson, hvor forhandlernes lagre skal fornyes.

Hvordan vælger du et godt vinterdækken?

Et godt vinterdækken er fremstillet af gode materialer og på en måde, så det giver din hest ekstra beskyttelse mod kulde og holder den varm og tør samt sikrer god åndbarhed. 

Når det kommer til dit valg af et vinterdækken, må du ikke gå ned på kvaliteten. Du kan sagtens købe et billigt vinterdækken, f.eks. på udsalg, men vælg et kendt brand, så du ved, at kvaliteten er i top. 

Det vinterdækken du køber, skal være hårdført, dvs. modstandsdygtigt, vand- og vindtæt samt slidstærkt. Og så kan du også vælge andre tilvalg, som en hals til dit vinterdækken (et løst halsstykke) eller liner, så du selv kan tilpasse mængden af fyld. Det er smarte egenskaber, der dog også også påvirker prisen på dit vinterdækken.

Find gode tilbud og billige vinterdækkener online

Sådan finder du gode tilbud på vinterdækkener

Er du på udkig efter billige vinterdækkener? Så er det med at tjekke de mange gode tilbud, der ofte er at finde online. Her på siden har vi samlet en række webshops, hvor du nemt og enkelt kan købe et godt og billigt vinterdækken.

Når du køber et vinterdækken på tilbud, skal det naturligvis passe til din hest, så pasformen er helt perfekt. Populære køb af vinterdækkener på tilbud er f.eks. vinterdækken str. 155 og vinterdækken str. 165. Ofte kan du finde disse tilbud hos forhandlerne, der er vist her på siden. 

Her på siden kan du også finde gode tilbud på vinterdækkener til ponyer og vinterdækkener til islændere. Så mulighederne er mange, hvis du er på jagt efter et godt vinterdækken, som din hest får stor glæde af. Tjek de mange tilbud, der løbende opdateres, så du kan få en god pris på dit dækken. 

Køb billige vinterdækkener fra kendte mærker

Finder du et godt tilbud på et vinterdækken eller termodækken, skal du naturligvis bare slå til og sikre dig et godt og billigt vinterdækken. For der kan være mange penge at spare, hvis du holder øje med forhandlernes tilbud, hvor priserne sænkes meget i forhold til de normale priser i fysiske butikker.

Køber du et billigt vinterdækken fra et af de mærker, som forhandlerne her på siden har i deres sortiment, er du helt sikker på, at kvaliteten er i top. Det er nemlig nogle af de mest populære brands, f.eks. vinterdækkener fra Bucas, Rambo og Catago. Men Amigo, Weatherbeeta og Horseware har også nogle fremragende vinterdækkener og termodækkener, som du og din hest vil elske.

Selvom du finder billige vinterdækkener eller nogle af de allerbedste vinterdækkener på tilbud, får du god værdi for pengene, når du køber online.

Hvilke typer af termo- og vinterdækkener kan du købe?

Termodækken

Et termodækken giver din hest endnu mere beskyttelse end et almindeligt vinterdækken, når det er bidende koldt og sneen måske endda vælter ned. Et termodækken er nemlig produceret med termo-effekt og ekstra gode materialer, som giver endnu mere beskyttelse imod kulde, sne og frost.

Med et godt termodækken – eller evt. et ekstra solidt vinterdækken – sikrer du, at din hest har det godt på årets mest kolde tidspunkter. Den vil derfor blive holdt varm og tør under alle forhold, men uden at det går ud over åndbarheden og pasformen. 

Vinterdækken 300 g, 400 g og 600 g

Et vinterdækken skal give ekstra beskyttelse, når det er koldt om vinteren. For at du kan købe det perfekte vinterdækken, findes der flere forskellige varianter, som er fremstillet i forskellige materialer og har forskellige mængder af fyld og foring.

Du kan f.eks. købe et 300 g-vinterdækken eller et 400 g-vinterdækken, som giver god beskyttelse. Men skal din hest have endnu mere beskyttelse og varme kan et 600 g-vinterdækken måske være sagen – eller et dækken med uld. 500 g dækken og 600 g dækken er helt sikkert gode køb til den kolde årstid. 

Vinterdækken med hals

Når det bliver vinter, skal din hest have et godt vinterdækken, der holder den ekstra beskyttet imod frost, sne og kulde. Her er et helt almindeligt dækken sjældent tilstrækkeligt, da materialerne og designet ikke er optimeret til de lidt hårdere forhold, som vinteren udsætter din hest for.

Du kan købe vinterdækkener med hals, hvor halsstykket er fast eller løstsidddende, som du kan tage af efter behov. De er begge smarte valg med hver sine fordele. Men fælles for begge slags vinterdækkener med hals er, at din hest får endnu bedre beskyttelse end fra et almindeligt dækken. Derfor er vinterdækkener med hals også populære, når danske hesteejere skal give deres heste den optimale beskyttelse om vinteren. Det samme kan siges om et godt alternativ som dækkener med fleece.

Vinterdækken uden hals

Et vinterdækken med fast hals er et dækken i ét stykke, hvilket er praktisk så et evt. løst halsstykke ikke pludselig bliver væk, eller at din hest undgår at få træk ind, hvor halsstykket sættes fast på vinterdækkenet. 

Du kan selvfølgelig også købe et almindeligt vinterdækken uden hals, og så samtidig købe et halsstykke til dækkenet, som du kan sætte på efter behov. Det er en smart og fleksibel løsning, der giver dig flere muligheder for at tilpasse dit vinterdækken til din hest og dens behov. 

Uanset om du foretrækker vinterdækkener med hals eller uden hals, så finder du mange gode vinterdækken-tilbud her på siden – og måske endda vinterdækkener på udsalg.

Køb vinterdækkener fra populære brands

Vinterdækken fra Bucas

Et termodækken eller vinterdækken fra Bucas er et godt valg, hvis du ønsker et holdbart dækken til din hest. Dækkener fra Bucas er nemlig altid i høj kvalitet, så du kan være sikker på, at du får masser af værdi for pengene, når du køber deres vinterdækkener.

Vinterdækken fra Catago

Et vinterdækken fra Catago er et godt køb, hvis du vil have et flot dækken til din hest. Catago-vinterdækkener er altid med godt design og i høj kvalitet. Så ved du, at du får værdi for pengene og et godt vinterdækken til din hest.

Vinterdækken fra Rambo

Et vinterdækken fra Rambo er et rigtig godt valg, hvis du vil have et stærkt og flot dækken til din hest. Rambo-vinterdækkener og -termodækkener  er nemlig altid i høj kvalitet, så du kan være sikker på, at du får masser af værdi for pengene.

Vinterdækken fra Amigo

Med et vinterdækken fra Amigo får du et flot og godt hestedækken. Amigo-vinterdækkener er produceret i høj kvalitet, så du kan være sikker på, at du får masser af værdi for pengene.

Vinterdækken fra Weatherbeeta

Et Weatherbeeta-vinterdækken giver dig et stærkt og pænt dækken til din hest. Weatherbeeta-vinterdækkener er nemlig altid i rigtig god kvalitet, hvilket er din garanti for et godt dækken og god værdi for pengene.

Vinterdækken fra Back on Track

Et vinterdækken fra Back on Track er et rigtig godt valg, hvis du vil have et stærkt og flot dækken til din hest. Back on Track-vinterdækkener er nemlig altid i høj kvalitet, så du kan være sikker på, at du får masser af værdi for pengene.

Eskadron-vinterdækkener

Vinterdækkener fra Eskadron er blandt markedets allerbedste. Ønsker du nogle af de bedste dækkener til din hest og din ridning om vinteren, er Eskadron et perfekt valg.

Køber du et vinterdækken fra Eskadron, får du høj kvalitet i forhold til både materialevalg, pasform og komfort. Eskadron-vinterdækkener er karakteriseret ved lækre materialer, ny teknologi og praktiske egenskaber. Derfor er Eskadron-dækkener også et populært valg for mange danske hesteejere.

Kentucky-vinterdækkener

Med et vinterdækken fra Kentucky har du med garanti gjort et rigtig godt køb. Kentucky er nemlig kendt for deres høje kvalitet, når det kommer til materialer og design. Det er helt noget af det bedste på markedet og vil give dig stort udbytte.

Med et køb af et Eskadron-vinterdækken kan du være helt sikker på at få et godt dækken, der giver den nødvendige varme til hestens ryg og lænd, så jeres ridning bliver endnu bedre. Et Kentucky-vinterdækken er derfor super til bl.a. almindelige rideture på bane eller i skoven. Vil du gerne have et hestedækken i super kvalitet, er et vinterdækken fra Kentucky suverænt.