Transportdækkener

Et transportdækken er er rigtig godt, når din hest skal transporteres, f.eks. hvis du skal i skoven, til stævne eller blot flytte din hest. Hos forhandlerne herunder finder du tilbud på gode og flotte transportdækkener med god komfort og åndbarhed.

horseware-logo
bucas-logo
back-on-track-logo
weatherbeeta-logo
catago-logo

Hvilke transportdækkener kan du købe?

Transportdækken

Et transportdækken skal holde din hest varm og tør, når den transporteres i en hestetrailer, eller inden transporten.

Når du skal købe et transportdækken, skal du bl.a. kigge efter, hvilket materiale dækkenet er fremstillet i, da det har en effekt på dækkenets åndbarhed.

Du bør også tænke over størrelsen på dækkenet, samt om du skal købe et transportdækken med hals eller uden hals. 

Transportdækken i forskellige materialer

Du kan købe dækkener til transport i forskellige materialer og størrelser. Nogle materialer er ekstra varme og derfor oplagte til brug til transport i trailer om vinteren og kan også fungere som klassisk vinterdækken.

Andre transportdækkener er derimod perfekte til om sommeren, når din hest skal transporteres til og fra stævne eller en tur i skoven eller på stranden. Her kan et let sommerdækken eller coolerdækken også være en mulighed. 

Transportdækken med hals

Et godt transportdækken afhænger af dine og din hests behov. Du kan f.eks. købe et transportdækken med hals – eller uden – så din hest får yderligere beskyttelse og komfort. Men du kan naturligvis også vælge et almindeligt dækken med hals.

Transportdækken på tilbud

Er du på jagt efter et godt tilbud på et transportdækken, kan du kigge nærmere på forhandlerne, der er fremhævet her på siden. De har ofte tilbud på dækkener til transport og kørsel i trailer samt mange andre hestedækkener fra kendte brands.

Fordelen ved at tjekke disse forhandleres udvalg og tilbud er, at de løbende opdaterer deres priser og tilbud.

Køb et dækken til transport fra kendte brands

Transportdækken fra Horseware

Vælger du at købe et transportdækken fra Horseware, får du et rigtig godt dækken til din hest. Horseware-dækkener er nemlig ét af de allerbedste mærker, når det kommer til transportdækkener, da din hest får rigtig god åndbarhed og holdes varm og tør under kørsel og transport.

Transportdækken fra Catago

Catago-transportdækkener er kendt for materialer i høj kvalitet og moderne designs. Køber du et dækken fra Catago til transport og kørsel, kan du være sikker på, at du får et dækken, som du kan få glæde af i lang tid. Deres dækkener holder din hest tør og varm, sørger for en god temperatur og har god åndbarhed.

Transportdækken fra Rambo

Rambo-transportdækkener er også et af de populære valg, når der skal købes et godt og effektiv dækken til transport. Rambo-dækkener er lavet i høj kvalitet, hvilket er din garanti for god værdi for dine penge.

Transportdækken fra Bucas

Et transportdækken fra Bucas er uden tvivl et køb, du ikke vil fortryde. Deres dækkener til transport har lækre designs, god åndbarhed og materialer i høj kvalitet. Du får derfor et moderne dækken fra Bucas til din hest, der holder den varm og tør inden og under transport.