Populære dækkener fra Catago

Catago er et dansk brand med fokus på god funktionalitet og komfort samt dansk design og høj kvalitet. Catago-dækkener er meget populære, bl.a. deres Fir-Tech-dækkener. Herunder ser du populære dækkener fra Catago og forhandlere med gode tilbud.

Catago Fir-Tech magnetdækken

catago-fir-tech-daekken-horsepartner

Catago fleecedækken med hals

catago-fleecedaekken-med-hals-horsepartner

Catago Dual Pro Kombi Regn- og Vinterdækken

catago-dual-pro-kombi-regn-vinterdaekken-horsepartner

Catago ulddækken i naturlig uld

catago-ulddaekken-horsepartner

Populære forhandlere med gode tilbud

Helles Rideudstyr

Hos Helles Rideudstyr finder du mange gode dækkener fra Catago.

Horsepartner

Horsepartner har et godt udvalg af dækkener fra Catago, bl.a. Fir-Tech.

På udkig efter tilbud på Catago-dækkener?

Gode grunde til at købe dækkener fra Eskadron

Dækkener fra Catago er kendt for deres gode komfort og materialer i høj kvalitet. Uanset hvilket Catago-dækken du køber til din hest, så kan du se frem til at få stor glæde af det, da din hest vil føle sig mere komfortabel og tilpas.

Catago-dækkener har utrolig flotte designs, hvilket er én af grundene til, at mange hesteejere holder sig til dette mærke. Det gælder bl.a. deres vinterdækkener og stalddækkener, som din hest vil nyde at have på.

Vælger du Catago, får du med garanti god værdi for pengene og gode dækkener, som du og din hest får stor glæde af. Det gælder eksempelvis den terapeutiske serie Fir-Tech, der er vældig populær hos mange hesteejere. Og så er det jo også skønt, at man som hesteejer kan købe super gode og flotte hestedækkener fra et dansk brand. 

Udsalg og tilbud på dækkener fra Catago

Er du på udkig efter et godt tilbud på et Catago-dækken, kan du starte med at tjekke de webshops, du ser her på siden. De har ofte gode tilbud på Catago-dækkener, der kan bruges i stalden, på folden eller til stævne.  Nogle af deres tilbud på dækkener varer ved over længere tid, så du vil altid kunne finde lækre og billige hestedækkener fra Catago til en god pris, der ikke ødelægger dit budget.

Lyder et udsalg med Catago-dækkener som noget for dig? Det kan du være heldig at finde hos forhandlerne nævnt her på siden. Her vil du kunne gøre et godt køb, når de f.eks. skal af med deres varelager eller venter på nye dækkener til deres sortiment.

Dækkener fra Catago til forskellige formål

Hos forhandlerne her på siden kan du finde mange gode tilbud på dækkener til forskellige formål, årstider og hesteracer.

Du kan bl.a. købe slidstærke vinterdækkener og stalddækkener fra Catago med god varme og åndbarhed. Du kan også finde nye tilbud på insektdækkener og sommerdækkener, der sikrer optimal komfort om sommeren, da de holder hesten tilpas og holder insekter væk. Og endelig kan du også give din hest optimal restitution efter træning og skader med et terapi- eller magnetdækken, som Fir-Tech-dækkenet.

Mulighederne er mange, men Catago har uden tvivl et bredt sortiment af lækre dækkener i høj kvalitet. Vi kan i hvert fald klart anbefale klassiske regndækkener og vinterdækkener fra Catago samt det kendte og populære Fir-Tech-dækken.

Catago - Dansk kvalitet i verdensklasse

Catago er et dansk firma, der har produceret heste- og rideudstyr siden lanceringen af brandet i 1992. Med flere årtier på bagen er det uden tvivl et navn, som er kendt og elsket af mange.

Catago Equestrian – eller blot Catago – er med garanti ét af de meste populære mærker blandt danske hesteejere. Når man ønsker sig et dækken i den højeste kvalitet, går man ikke galt i byen med valget af de danske specialister.

Fokus på komfort, funktionalitet, kvalitet og stil

Catagos dækkener skabes ud fra fire fokusområder -funktionalitet, komfort, kvalitet og stil. Med baggrund i disse fire elementer designes deres udvalg af hestedækkener, så de passer perfekt til både hest og rytter.

Hos Catago har man uden tvivl en kærlighed til dressur, og brandets ånd ligger da også i dressurridningens verden. Derfor er den danske producent også et naturligt valg for mange dressurryttere, der vil give deres hest og sig selv endnu bedre betingelser for at kunne præstere. Med Catago kan samspillet mellem rytter og hest derfor nå nye højder.

Komfort er vejen til gode præstationer

Enhver hest med et Catago-dækken skal opleve super god komfort og beskyttelse. På den måde kan den føle sig godt tilpas og præstere bedst muligt. Disse egenskaber er også gennemgående i alle Catagos dækkener.

Hvad end du køber dækkener til når din hest opholder sig i stalden eller på folden, eller det er et dækken til før, under eller efter konkurrencer, så er kvaliteten og funktionaliteten i top. Ligesom designet – for med et Catago-dækken ser du og din hest fantastisk ud. Disse grunde er, hvad der gør danske Catago til et vældig populært valg af dækkener til heste.

Hvilke typer af Catago-dækkener kan du købe?

Fir-Tech dækken

Skal du have et rigtig godt dækken fra Catago, er deres Fir-Tech dækken helt suverænt. Det er en bestseller, der er en del af en populær serie, hvilket der er flere grunde til.

Et Catago Fir-Tech dækken er velegnet, når du ønsker et godt dækken til brug før eller efter ridning. Men Fir-Tech kan også bruges til genoptræning af din hest samt til forebyggelse af skader. Fir-Tech-teknologien har mange fordele for din hest, hvilket gør Catagos Fir-Tech-dækken til et køb, du ikke vil fortryde.

Vinterdækken

Når årstiden siger vinter, temperaturen er lav og sne og frost dukker op, er et Catago-vinterdækken et rigtig godt valg til din hest.

Deres vinterdækkener er slidstærke og holdbare, men vil også kunne holde din hest varm og tør under de ofte kolde og våde forhold. Samtidig giver dit Catago-vinterdækken også din hest god åndbarhed og rum til at bevæge sig, så det ikke begrænses i sine aktiviteter. Af den grund er et vinterdækken fra Catago et populært valg.

Stalddækken 100 g, 200 g og 300 g

Køber du et stalddækken fra Catago, får din hest et lækkert dækken med god pasform, så føler sig mere komfortabel, når den står i stalden eller i sin boks.

Deres stalddækken er et perfekt valg, da du får høj kvalitet, dansk design og super komfort på én gang. Du kan desuden købe forskellige typer af stalddækkener, bl.a. et Catago-staldækken 100 g eller 300 g.

Coolerdækken

Et sved- eller coolerdækken fra Catago er et rigtig godt køb, som din hest vil elske dig for. Det danske brand er nemlig kendt for at lave dækkener i høj kvalitet. Det gør sig også gældende for deres coolerdækkener, der er i lækre materialer og har gode egenskaber, der sikrer din hest god komfort og åndbarhed. 

Magnetdækken

Vil du gerne købe et godt magnetdækken til din hest, er Catagos Fir-Tech-dækken et rigtig godt valg. Dette dækken er først og fremmest karakteriseret ved et lækkert design med god pasform og komfort.

Teknologien i Fir-Tech-dækkenet fra Catago er dog også helt perfekt til din hest, når den restituerer, skal genoptrænes eller blot have rigitig god komfort. Det er et terapeutisk dækken med gode egenskaber, som bl.a. lindrer smerter og ømme muskler.

Insektdækken

Catago er kendt for at designe flotte dækkener i god kvalitet. Det gælder også, hvis du køber et insektdækken fra Catago.

Køber du deres flue-, zebra- eller insektdækkener, får du et flot og åndbart dækken, der giver din hest god beskyttelse mod fluer og andre insekter, samtidig med at din hest bevarer en god temperatur, så der er energi og overskud til sommerens aktiviteter på folden.

Eksemdækken

Er sommereksem et problem for din hest, vil et eksemdækken fra Catago være et rigtig godt køb. Det beskytter nemlig godt mod irritationen fra eksem, og kvaliteten er helt i top, så din hest føler sig bedre tilpas.

Fluedækken

Fluer og andre insekter er altid et irritationsmoment for din hest. Køber du et Catago-fluedækken giver du din hest bedre beskyttelse mod fluer om sommeren, så den føler sig mere komfortabel.

Lændedækken

Er du på udkig efter et tilbud på et lændedækken fra Catago, er forhandlerne her på siden et godt sted at starte. Hos dem kan du nemt finde tilbud på lændedækkener, så du kan købe et godt dækken med fokus på komfort og stil.

Dækken med hals

Skal din hest have god beskyttelse og varme omkring halsen og hovedet, er et halsdækken fra Catago et rigtig godt køb. Deres dækkener er nemlig af materialer i høj kvalitet, hvilket er din sikkerhed for komfort. Derudover kan du både købe dækkener med hals eller en hals til dit eget dækken, som vil give din hest bedre komfort og støtte.