Kontakt os

Har du spørgsmål til valg af dækken til din hest, udvalget på hestedaekkener.dk eller til et bestemt dækken? Så er du meget velkommen til at skrive til os. Vi vil gerne hjælpe dig bedst muligt. Udfyld formularen herunder – så svarer vi hurtigst muligt.

Om hestedaekkener.dk

På hestedaekkener.dk ønsker vi at hjælpe danske ryttere og andre hesteinteresserede personer med at finde nyt udstyr, blive inspireret og lære mere om godt rideudstyr. Bl.a. ved at kunne henvise til kendte, danske forhandlere, der tilbyder et stort udvalg af dækkener og andet rideudstyr. På den måde bliver det nemmere for dig at købe det bedste rideudstyr til dig og din hest.

Hestedaekkener.dk indeholder reklamelinks, men alle produkter, som du ser her på hjemmesiden, kommer fra danske forhandlere og producenter af rideudstyr. Du kan derfor være helt sikker og tryg på vores hjemmeside, eller når du besøger de udvalgte forhandlere, vi henviser til, hvor du kan læse mere om produkterne eller købe dit nye hestedækken.

Har du spørgsmål til vores udvalg, eller ønsker du hjælp til valg af nyt udstyr, er du meget velkommen til at kontakte os via formularen her på siden.

CVR: 38387162
Strandvejen 9, 1.
9000 Aalborg
info@hestedaekkener.dk

Ansvarsfraskrivelse

Denne hjemmeside indeholder reklamelinks og affiliatelinks, der henviser til produkter og services hos eksterne forhandlere. Køber du et produkt eller en service via én af disse forhandlere, går en procentdel af salgsbeløbet til drift og udvikling af denne hjemmeside – og dermed til at sikre dig og andre brugere en god oplevelse på hjemmesiden.

Alle produkter, som du ser på denne hjemmeside, kommer fra danske forhandlere og producenter – og ejes ikke af denne hjemmeside. Vi indhenter alle informationer om produkterne fra forhandlernes egne hjemmesider, og vi er derfor ikke ansvarlige for tilgængeligheden, rigtigheden eller fejlagtige priser hos disse forhandlere, som vises her på hjemmesiden. Det er dog altid dit eget ansvar hvad du vælger at foretage dig, og ejeren af denne hjemmeside står derfor ikke til ansvar for køb, der foretages via forhandlere nævnt på denne hjemmeside. Vi ønsker dog til enhver tid, at sikre, at alle informationer er så korrekte som muligt, hvorfor informationer og produkter opdateres så ofte som muligt. Vi kan dog ikke garantere rigtigheden af indholdet og informationer hos tredjeparter.

CVR: 38387162