Halsdækkener

Et godt halsdækken skal give din hest ekstra beskyttelse og varme omkring halsen, men uden at begrænse hestens bevægelighed. Er du på udkig efter et godt og billigt dækken med hals eller en separat hals til dit nuværende dækken, har forhandlerne herunder mange gode tilbud.

horseware-logo
bucas-logo
back-on-track-logo
weatherbeeta-logo
catago-logo

Find de bedste tilbud på halsdækkener online

Billige dækkener med hals

Er prisen det vigtigste for dig, når du skal købe et nyt halsdækken eller en hals til et dækken, skal du selvfølgelig gå efter at købe et billigt dækken fra et af de kendte brands.

Her på siden kan du finde forhandlere, som sælger billige dækkener med hals i forskellige materialer, farver og størrelser. Det giver dig rig mulighed for at finde og købe et nyt halsdækken, der passer perfekt til dine ønsker og til din hests behov. Og når du køber dækkener fra de store mærker, kan du være sikker på, at du gør et godt køb.

Køb halsdækkener på tilbud fra kendte brands

Er du på jagt efter et godt dækken med hals eller en hals til et dækken, er det en rigtig god start at se nærmere på de tilbud, som de allermest kendte brands har i deres udvalg. Du kan nogle gange finde udsalg med gode halsdækkener, der er på vej ud af produktion, eller fordi der skal gøres klar til næste sæsons dækkener. Her er der altså rigtig gode penge at spare.

Køber du et halsdækken på tilbud fra eksempelvis Catago, Bucas, Weatherbeeta eller Rambo, er det et rigtig godt valg, som du ikke vil fortryde. Deres halsdækkener er fremstillet i rigtig god kvalitet og flotte designs.

Vælg det rette halsdækken til din hest

Hvad er et halsdækken?

Et halsdækken er et dækken, der dækker hestens hals. Formålet er bl.a. at give hesten ekstra varme, tørhed og beskyttelse omkring halsen. Du kan købe flere typer af halsdækkener til din hest, der hver især har forskellige fordele.

Du kan f.eks. købe et halsdækken med hel hals, dvs. et dækken der går ud i ét. Men du kan også få dit halsdækken med halv hals, som er en anelse kortere. Du kan også købe et separat halsstykke, dvs. en hals til et dækken, hvilket gør, at du kan tage halsdækkenet af og på efter behov, f.eks. afhængig af årstid, temperatur og aktivitet.

Et godt dækken med hals er et praktisk og alsidigt køb, som giver din hest yderligere beskyttelse og varme omkring dens hals. Hos forhandlerne her på siden finder du mange gode tilbud på dækkener med hals, f.eks. stalddækkener og vinterdækkener.

Hvordan vælger du et godt halsdækken?

Når du skal købe et halsdækken, hvad end det er dækken med hals eller en separat hals til et dækken, skal du bl.a. tænke på, hvilken årstid dækkenet skal bruges. Der er stor forskel på årstider og temperaturer, og derfor kan åndbarheden og varmeevnen både variere meget fra dækken til dækken, men også alt efter, hvordan temperaturen og vejret arter sig.

Du skal også tænke på, hvilke materialer dit halsdækken er lavet i, så det er komfortabelt for hesten og dens aktivitetsniveau. For et godt halsdækken skal også give plads til bevægelse og derfor ikke være begrænsende for hesten. Det kan f.eks. være et 300 g dækken eller 400 g dækken.

Endelig skal du også tænke på, om du ønsker en separat hals til dit dækken, som kan tages og på efter behov, eller om et helt, sammenhængende dækken med hals er en bedre løsning til dit behov. Der findes mange forskellige typer af dækkener – også med og uden hals. Og hos forhandlerne her på siden, kan du se gode tilbud på billige halsdækkener i høj kvalitet og flotte designs. 

Hvilke typer af halsdækkener kan du købe?

Dækken med hel hals

Skal din hest have et godt dækken, der dækker hele dens hals, er et dækken med hel hals et godt køb. Det sikrer hesten god beskyttelse helt op til ørerne og giver god varme og åndbarhed, så der er plads til at være aktiv.

Dækken med halv/halvhøj hals

Når din hest skal have et nyt halsdækken, som ikke dækker hele dens hals, er et dækken med halv hals – også kaldet et dækken med halvhøj hals – et populært valg. På denne variant stopper halsdækkenet ikke helt oppe ved hestens ører, men halvvejs på halsen.  

Hals til dækken

I kategorien halsdækkener indgår også selv halsstykket, dvs. at du kan købe en hals til et dækken. Måske har du allerede et lækkert dækken, som din hest er rigtig glad for. Her er det perfekt, at du kan købe en hals til dit dækken, som din hest kan få af og på efter behov. En hals til dækkenet er en smart egenskab, som giver dig ekstra glæde af dit dækken, da det kan bruges på flere måder.

Halsdækken med eller uden fyld

Du kan købe halsdækkener til din hest med eller uden fyld. Fordelen ved et halsdækken med fyld er naturligvis, at det kan være foret og mere behageligt for din hest, så komforten øges. Men et halsdækken uden fyld er også en god mulighed, der kan give god beskyttelse og holde hestens hals varm og tør.

Halsdækken i forskellige materialer

Som med alle andre dækkener til heste kan du også købe billige halsdækkener i flere forskellige materialer. Nogle halsdækkener er eksempelvis foret med fleece, så de giver ekstra varme, mens andre indeholder glatte tekstiler, der er ekstra skånsomme. Dit valg af et halsdækken i et bestemt materiale påvirkes bl.a. af årstiden og vejret samt dit eksisterende dækken.

Køb halsdækkener fra populære brands

Halsdækken fra Bucas

Et halsdækken fra Bucas er et rigtig godt valg, hvis du vil have et flot og holdbart dækken med hals til din hest, som yder den nødvendige beskyttelse og varme uanset årstid. Du kan naturligvis også købe en hals til dækkenet hos Bucas.

Bucas-dækkener er fremstillet i høj kvalitet og moderne designs. Det er et populært valg hos mange danske hesteejere, så du kan være helt sikker på, at du får masser af værdi for pengene, samt at din hest vil nyde at bære dækkenet.

Halsdækken fra Catago

Et halsdækken fra Catago er et rigtig godt valg, hvis du ønsker dig et stærkt halsdækken til din hest – eller en hals til dit dækken – som også ser rigtig godt ud og er lavet af materialer i høj kvalitet. 

Catago-halsdækkener er – ligesom det danske brands mange andre typer af dækkener – kendt for høj kvalitet og fremragende pasform, så du kan være 100 % sikker på, at du gør et godt køb til din hest.

Halsdækken fra Rambo

Et halsdækken fra Rambo er et rigtig godt valg til dig, der ønsker et godt dækken til din hest, hvor der er fokus på design, kvalitet og holdbarhed. 

Rambo-halsdækkener og hals til dækkener er som altid fremstillet af de bedste materialer og i flotte designs. Det betyder, at du får et rigtig godt dækken til din hest, som skaber glæde og er alle pengene værd.

Halsdækken fra Weatherbeeta

Weatherbeeta-halsdækkener er populære hos mange hesteejere. Deres dækkener med hals er både flotte og slidstærke og sikrer også god varme og åndbarhed til hesten. Og du kan også købe en separat hals til dækkenet. Ønsker du et rigtig godt halsdækken til din hest, er Weatherbeeta helt sikkert et godt valg, da deres dækkener altid er lavet af materialer i høj kvalitet.