Overgangsdækken

Et overgangsdækken er et rigtig godt valg til overgangen mellem vinter og forår eller efterår til vinter. Her giver et overgangsdækken nemlig din hest god beskyttelse mod vind og vejr samt god åndbarhed og varme. Er du på udkig efter gode tilbud og billige overgangsdækkener hos forhandlerne herunder.

Populære forhandlere med tilbud på overgangsdækkener

horsepartner-logo

Horsepartner

Horsepartner har et godt udvalg af billige overgangsdækkener i god kvalitet.

riders-deluxe-logo-450x225

Riders Deluxe

Hos Riders Deluxe finder du gode tilbud på overgangsdækkener.

horseware-logo
bucas-logo
back-on-track-logo
weatherbeeta-logo
catago-logo

Hvilke typer af overgangsdækkener kan du købe?

Hvad er et overgangsdækken?

Et overgangsdækken er et dækken, der bl.a. kan bruges i overgangen mellem vinter og forår eller efter og vinter. Altså i stadiet mellem sæsoner, hvor vejret kan arte sig forskellige inden for kort tid.

Du kan eksempelvis bruge et overgangsdækken som vinterdækken, hvis du kombinerer det med et godt underdækken. Men der er også andre kombinationsmuligheder, så det kommer i høj grad an på din hest og dens behov.

Overgangsdækkener findes i forskellige materialer , designs og sammensætninger. Et let overgangsdækken minder om sommerdækkener og regndækkener, mens nogle overgangsdækkener har anderledes og varmere foer, så de kan bruges som vinterdækkener. Et godt valg til din hest kan f.eks. være et 150 g-overgangsdækken eller et 200 g-overgangsdækken.  

Hvordan vælger du godt overgangsdækken?

Når du skal have et godt overgangsdækken til din hest, skal du tænke på flere ting, som har indflydelse på, hvor godt et valg dit dækken er. 

Du skal først og fremmest tænke på, hvilken sæson din hest skal bruge sit dækken i. Der er nemlig stor forskel på de danske årstider, hvor vejret kan være meget omskifteligt.

Din hests overgangsdækken skal i hvert fald have god slidstyrke og holdbarhed, så det kan modstå vind og vejr samt hestens aktivitetsniveau. Samtidig skal du finde ud af, hvor åndbart overgangsdækkenet er, da det påvirker hestens komfort, når den er aktiv og sveder.

Du kan også se nærmere på, hvilke materialer overgangsdækkenet er fremstillet af, og måske er der også smarte og praktiske egenskaber, som giver dig større glæde af dækkenet og i sidste ende også mere værdi for dine penge. 

Køb et godt overgangsdækken på tilbud

Er du på udkig efter et godt overgangsdækken på tilbud, kan du besøge forhandlerne, der nævnes her på siden. Disse forhandlere har ofte tilbud på overgangsdækkener, hvilket er lig med høj kvalitet til gode priser.

Andre gange kan du være heldig, at de har udsalg, f.eks. på mærkedage, eller når en gammel kollektion skal erstattes med nye overgangsdækkener.

Vælg et overgangsdækken fra de kendte brands

Hvis du ønsker dig et billigt overgangsdækken, som også skal være af god kvalitet, så det både er holdbart, flot og åndbart, bør du købe et overgangsdækken fra et kendt brand.

Hos forhandlerne, der er nævnt her på siden, kan du købe overgangsdækkener fra nogle af de mest populære brands, f.eks. Bucas, Catago og Horseware.

Hvilke typer af overgangsdækkener kan du købe?

Overgangsdækken i forskellige størrelser

Dit overgangsdækken skal naturligvis passe til din hest, hvilket bl.a. vil sige til dens pasform og højde. Populære overgangsdækkener til heste er f.eks. overgangsdækken str. 135 og 155.

Her på siden kan du også finde vej til gode tilbud på overgangsdækkener til en pony eller islænder. Til mindre hesteracer er der naturligvis andre behov og ønsker, som forhandlerne  her på siden kan imødekomme.

Så mulighederne er mange, når det kommer til udvalget af overgangsdækkener til heste. Er du på jagt efter et godt tilbud på overgangsdækkener til din hest, er det bare med at holde øje med de gode tilbud. 

Overgangsdækken 150 g, 200 g og større

Et overgangsdækken skal give god beskyttelse, når vejret ændrer sig – og det er så sandelig tilfældet for det danske vejr.

For at du kan købe det perfekte overgangsdækken, skal du bl.a. se på, hvilken foring der er brugt, og hvor meget der er brugt pr. m2. De mest almindelige overgangsdækkener er på 100-220 g pr. m2.

Nogle af de populære varianter, som du kan vælge mellem er f.eks. et 150 g- eller 200 g-overgangsdækken. Skal der være ekstra beskyttelse og varme kan et større overgangsdækken eller et vinderdækken også være en mulighed. Men et 150 g-overgangsdækken eller et 200 g-overgangsdækken er i hvert fald nogle rigtig populære udgaver.

Overgangsdækken med hals

Når vejret ændrer sig, skal din hest have et godt overgangsdækken, som giver den nødvendige grad af beskyttelse, varme og åndbarhed.

Det kan være, at du skal købe et godt halsdækken, f.eks. et overgangsdækken med hals. Her kan du købe overgangsdækkener med hals i forskellige størrelser, farver og materialer. Og her på siden er der flere webshops at vælge mellem, hvor du kan finde et godt tilbud på vinterdækkener med hals til din hest.

Køb overgangsdækkener fra populære brands

Overgangsdækken fra Bucas

Et Bucas-overgangsdækken er perfekt, hvis du vil have et pænt og godt overgangsdækken til din hest. Bucas’ dækkener er altid lavet i rigtig god kvalitet og med et flot design. Så får du stor værdi for pengene og et godt overgangsdækken til din hest, som er åndbart, holdbart og moderne.

Overgangsdækken fra Amigo

Et overgangsdækken fra Amigo er et rigtig godt valg, hvis du vil have et stærkt og flot overgangsdækken til din hest. Amigo-overgangsdækkener er nemlig altid produceret af materialer i den bedste kvalitet og i designs, der er utrolig flotte og moderne. Du kan altså være sikker på, at du får et flot og effektivt dækken samt god værdi for pengene.

Overgangsdækken fra Rambo

Et overgangsdækken fra Rambo er et rigtig godt valg, hvis du vil have et overgangsdækken, der passer perfekt til din hests behov og dine ønsker, hvad angår kvalitet og design. 

Rambo-overgangsdækkener er lavet af materialer i høj kvalitet samt flotte designs. Du kan derfor være sikker på, at du får et rigtig godt dækken til din hest og værdi for dine penge.

Overgangsdækken fra Catago

Et overgangsdækken fra Catago er et rigtig godt valg, hvis du vil have et stærkt og flot overgangsdækken til din hest, der kan bruges på flere tidspunkter af året. 

Catagos dækkener er nemlig altid i høj kvalitet, så du kan være sikker på, at du får masser af værdi for pengene. Og så har det danske brand også lavet dækkener i lækre designs og de bedste materialer.