Terapidækken & Magnetdækken

Med et terapidækken eller magnetdækken kan du bl.a. hjælpe din hest til bedre opvarmning, nedkøling og restitution. Ønsker du at købe et godt terapi- eller magnetdækken til din hest, har vi samlet flere gode tilbud fra populære forhandlere. Klik på knappen herunder for at se de aktuelle priser og tilbud.

horseware-logo
bucas-logo
back-on-track-logo
weatherbeeta-logo
catago-logo

Find de bedste tilbud på terapi- og magnetdækkener online

Terapidækkener og magnetdækkener på tilbud

Ønsker du et godt tilbud på et terapidækken eller magnetdækken til din hest, kan du ofte finde dem i de webshops, vi fremhæver her på siden. Det er kendte og populære forhandlere med dækkener i høj kvalitet, der mange teknologisk smarte og innovative egenskaber, bl.a. magneter og terapeutiske funktioner.

Vil du gerne købe et magnetdækken til din hest er der gode tilbud at finde online hos disse forhandlere, da de netop er specialiseret i dækkener. Du kan derfor nemt og enkelt købe et godt terapidækken eller magnetdækken på tilbud til en god pris.

Køb magnetdækkener fra de kendte brands

Der kan være mange fordele ved at købe et terapidækken eller magnetdækken, som din hest kan få glæde af.

Vil du være sikker på, at du får et godt magnetdækken, dvs. et dækken med terapeutiske egenskaber i høj kvalitet? Så er det en god idé at købe dit magnetiske dækken på tilbud fra nogle af de mest kendte mærker, som Back on Track, Catago, Veredus og Premier Equine.

Når du køber et dækken med magneter og magnetiske funktioner hos disse brands, er du sikker på, at kvaliteten er suveræn, designet er flot, og at pasformen er i top. Det er lig med et bedre køb til dig og din hest.

Derfor er terapi- og magnetdækkener gode

Hvad er et magnetdækken?

Et magnetdækken er et dækken med indbyggede magneter eller magnetiske funktioner, der er placeret på strategiske steder i dækkenets materiale.

Magneterne i et magnetdækken har til formål at stimulere blod- og iltcirkulation, hvilket bl.a. er med til at give mere effektiv opvarmning samt hurtigere restitution og lindring af smerter. Det sætter gang i hestens blodomløb og muskelstofskifte, hvilket kan have positiv effekt på din hest.

Hvordan vælger du et godt magnetdækken?

Når du skal købe et magnetdækken, er der flere ting du kan kigge efter, så du træffer et godt valg og købet et godt og effektivt magnetdækken. Du kan bl.a. se efter antallet af magneter i dækkenet, samt hvor stærke de er (måles i gauss).

Udover de magnetiske og terapeutiske egenskaber skal du selvfølgelig også forholde dig til magnetdækkenets andre egenskaber, som pasform, materialer, design og ekstra funktioner.

Et magnetdækken er et godt køb til din hest

Magnetdækkener til heste har til formål at hjælpe din hest på forskellige måder. Et magnetdækken er et rigtig godt køb, da magneterne i dækkenet stimulerer din hests blod- og iltcirkulation.

Nogle af fordelene ved et magnetdækken til heste er bl.a., at det magnetiske dækken kan give en mere effektiv opvarmning samt en hurtigere og mere effektiv restitution. Der kan altså være stort udbytte for din hest før og efter, at den har været aktiv.

Terapidækken (terapeutisk dækken)

Terapidækkener forbedrer din hests muskelfunktion, hvilket bl.a. minimerer risikoen for skader. Et terapidækken er også et rigtig godt valg, hvis din hest skal restituere hurtigt og effektivt efter træning, konkurrence eller skader.

Et terapeutisk dækken er godt til at varme din hests kolde muskler op eller nedkøle trætte muskler. Terapeutiske dækkener til heste er effektive før, under og efter træning og konkurrence og giver din hest bedre betingelser.

Køb magnet- og terapidækkener fra kendte brands

Magnetdækken fra Weatherbeeta

Weatherbeeta er et rigtig godt køb, hvis du ønsker et godt magnetdækken til din hest. Med et Weatherbeeta-magnetdækken kan du være helt sikker på, at du har gjort et godt køb, der giver din hest bedre betingelser.

Terapeutisk dækken fra Back on Track

Et terapeutisk dækken fra Back on Track vil være et godt køb. Back on Track-terapidækken er nemlig kendt for høj kvalitet, så din hest kan klare sig endnu bedre til træning og konkurrence.

Magnetdækken fra Veredus

Veredus har nogle virkelig gode magnetdækkener. Med et Veredus-magnetdækken kan du være 100 % sikker på, at din hest får super betingelser for opvarmning og restitution.

Magnetdækken fra Kentucky

Kentucky har rigtig gode magnet- og terapidækkener, der giver din hest gode betingelser før, under og efter ridning. Et Kentucky-magnetdækken er med garanti et godt køb.

Terapeutisk Fir-Tech dækken fra Catago

Ønsker du et godt terapeutisk dækken, kan du overveje at købe et Fir-Tech-dækken fra Catago. Det har gode egenskaber, der hjælper din hest i forbindelse med opvarmning, restitution og forebyggelse af skader. Og netop på dette område er Catago et populært valg.